Moni­heli

Moniheli ry on noin 120 kotoutumistyötä tekevän järjestön valtakunnallinen yhteistyöverkosto. Sen tarkoitus on edistää suomalaisen yhteiskunnan kehittymistä paikaksi, jossa myös kasvavalla uussuomalaisella väestöllä on hyvä elää.

Verkosto ja asiantuntija

Moniheli on sekä yhteistyöverkosto että maahanmuutto- ja kotoutumiskysymysten asiantuntija.

Teemme työtä monikulttuurisuuden, kotoutumisen, maahanmuuton ja yhdenvertaisuuden kehittämiseksi. Edustamme jäseniämme paikallistasoilta aina Euroopan Unionin asiantuntijaryhmään asti. Vuonna 2022 meillä on käynnissä kuusi aktiivista hanketta, minkä lisäksi teemme vaikuttamistyötä erilaisissa toimielimissä.

Monihelin verkosto on kasvanut jatkuvasti, erityisesti lisääntyneen maahanmuuton johdosta. Jäsenjärjestömme edustavat noin 40 eri kansallisuutta. Teemme mielellämme laajasti yhteistyötä yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa ja olemme aina avoimia uusille aloitteille!

Keskeisiä teemojamme:

  • asuminen 
  • koulutus
  • terveys
  • digitalisaatio
  • osallisuus
  • ympäristö
  • työelämä ja työllisyys
  • kulttuurit ja kielet
Moniheli ryhmäkuva

Missio

Monikulttuurinen verkosto Moniheli edistää jäsen- ja yhteistyöverkostonsa kanssa maahanmuuttajien kotoutumista ja hyvinvointia, jotta he pystyisivät toimimaan suomalaisen yhteiskunnan yhdenvertaisina jäseninä.

visio

Moniheli on merkittävä ja arvostettu valtakunnallinen monikulttuurinen verkosto. Olemme vaikuttavin kansalaistoimija, joka edistää kulttuurien moninaisuutta, maahan muuttaneiden yhdenvertaisuutta ja kotoutumista sekä toimii tehokkaana edunvalvojana. Verkosto on aktiivisesti avoin uusille ja erilaisille yhteistyötahoille ja -tavoille.

Arvot

Kulttuurien moninaisuus, tasa-arvo sekä yhdenvertaisuus ovat Monihelille keskeisiä arvoja, joita se pyrkii vaalimaan verkostossaan muun muassa kannustamalla jäseniään yhteisöllisyyteen ja keskenäiseen kunnioitukseen. Moniheli odottaa arvokkuutta, asiallisia toimintatapoja ja läpinäkyvyyttä kaikilta jäseniltään, työntekijöiltään ja yhteistyökumppaneiltaan kaikessa toiminnassa.

asiakirjat

Täältä löydät Monihelin toiminnasta kertovat dokumentit, kuten vuosikertomukset, toimintasuunnitelmat ja strategiamme. 

Pääset katselemaan dokumenttia klikkaamalla sitä. Dokumentti aukeaa uuteen ikkunaan.

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.