osallistu

Sinäkin voit olla mukana muutoksessa, jolla teemme Suomesta kaikille paremman paikan elää. Tutustu tapoihin tukea missiotamme, olitpa yksityishenkilö, järjestön edustaja tai yritystoimija. Jokainen voi auttaa pienelläkin panoksella!

Kuusi ihmistä hymyilee ja seisoo rivissä ja katsoo puhelinta tai tietokonetta.

Osallistu toimintaamme

Toimintamme on kaikille avointa, mutta jäsenyys antaa lisää mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön. Monihelin varsinainen jäsenyys on mahdollista Suomessa rekisteröidyille järjestöille, jotka hyväksyvät Monihelin mission ja arvot. Jos haluat olla kiinteä osa verkostoa ja vaikuttaa sen tulevaisuuteen, hae jäsenjärjestöksi!

Yksityiset henkilöt, järjestöt ja yritykset voivat liittyä kannatusjäseniksi.

Teemme mielellämme monenlaista yhteistyötä eri tahojen kanssa, joten ole rohkeasti yhteydessä suoraan henkilökuntaamme.

Liity:

Sponsoroi

Haluatko tehdä yrityksesi tai organisaatiosi näkyväksi vuoden odotetuimassa monikulttuurisessa juhlassa? Ryhdy Monikultuurisen itsenäisyyspäiväjuhlan sponsoriksi! Yrityksesi tai organisaatiosi tuella olet mukana toteuttamassa monelle tärkeää tilaisuutta, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden juhlia Suomen itsenäisyyttä hyvässä seurassa. Tarjoamme räätälöityjä etuja sponsoreille VIP-lipuista mainostilaan omalle brändille. Jos haluat sponsoriksi, ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme Abdirahim Husseiniin.

Monikulttuurinen itsenäisyyspäivä logo.
Käsi, joka pitelee kynää pöydän päällä, jossa on papereita.

Työskentele kanssamme

Etsitkö harjoittelu- tai työkokeilupaikkaa? Otamme mielellämme nuoria osaksi dynaamista tiimiämme mm. viestinnän ja järjestön kehittämiseksi. Hae harjoittelijaksi alla olevasta linkistä tai keskustele vapaaehtoisesta yhteistyöstä toiminnanjohtajamme Abdirahim Husseinin kanssa.

Jaa ja saa tietoa

Yhteistyöverkostona viestintä on olennainen osa työstämme. Liity mukaan keskusteluun, pidä itsesi ajan tasalla ja jaa omalle verkostollesi monikulttuuristen järjestöjen hyvää työtä, kannanottomme, ja kutsut järjestämämme toimintaan. Olemme aktiivisia monessa kanavissa – tilaa uutiskirje tai seuraa meitä somessa!