Verkosto

Moniheli on monikulttuuri-, maahanmuuttaja- ja kotoutumisen tukevien järjestöjen verkosto Suomessa.

Ihmisiä seurustelee tapahtumassa.
Moniheli ry on Moniheli-verkoston ydin. Verkostoon kuuluu yli sataa itsenäistä rekisteröityä järjestöä, jotka jakavat Monihelin arvot ja mission. Monihelin jäsenjärjestöt löytyvät pääkaupunkiseudulta ja muualta Suomessa, kuten Lappeenrannassa, Kemissä, Turussa ja Vaasassa. Yhteensä jäsenjärjestöissä puhutaan vähintään 60 eri kieltä.

Monihelin jäsenjärjestöt toimivat monella eri aloilla ja tasoilla Suomessa. He ylläpitävät oman yhteisönsä kulttuuria, äidinkieltä ja perinteitä Suomessa, tukevat maahan muuttaneiden kotoutumista Suomeen, edistävät dialogia ja ymmärrystä eri kulttuurien välillä tai järjestävät kulttuuritoimintaa. Verkostosta löytyy myös valtakunnallisia järjestöjä ja muita järjestöjä, jotka haluavat tuoda Suomeen muuttaneille mahdollisuuksia osallistua heidän toimintaansa tai yhteiskuntaan.

Moniheli tukee verkoston järjestöjä toiminnassaan ja vaikuttamistyössään maahan muuttaneiden osallisuuden lisäämiseksi. Monihelin toiminta ja palvelut ovat kaikille avoimia, mutta jäsenjärjestöjen kanssa on helpompaa olla yhteydessä ja tehdä yhteistyötä. Jos haluat vaikuttaa Monihelin toimintaan, verkoston kehittämiseen tai hakea Moniheli-avustusta toiminnallesi, liity jäsenjärjestöksi!

Kartta Suomesta, jossa näkyy Monihelin jäsenjärjestöjen sijoittuminen ympäri maata.

Jäsenet

Moniheli on nopeasti kasvava järjestö, jolla on tällä hetkellä noin 120 jäsenjärjestöä. Löydät niiden esittelyt linkistä.

Liity

Liity Monihelin jäsenjärjestöt ja pääset hyötymään kaikista jäseneduistamme!

Moniheli-avustus

Tarjoamme jäsenjärjestöillemme Moniheli-avustusta, jota voi hakea toimintaan.