Harjoit­telijaksi

Moniheli ottaa mukaan toimintaansa vuosittain 3-6 työharjoittelijaa tai työkokeilijaa. Harjoittelu tai työkokeilu Monihelissä tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua monikulttuuriseen järjestötoimintaan innostavassa, joustavassa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Harjoittelijan tehtävät Monihelissä ovat monipuoliset: yleiset avustavat toimistotehtävät, käännöstehtävät, viestintä, tapahtumien järjestely, jäsenjärjestöjen auttaminen, Monihelin eri hankkeissa avustaminen… Muokkaamme tehtäviä harjoittelijan osaamisen mukaan, ja tarjoamme halukkaille haastavampia tehtäviä oman erityisosaamisen perusteella. 

Arvostamme oma-aloitteisuutta, rohkeaa otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa kiinnostusta toimia monikulttuurisessa järjestökentässä. Harjoittelu Monihelissä edellyttää sekä suomen että englannin kielen osaamista (tehtävien mukaan toinen vähintään hyvä eli B2, ja toinen erittäin hyvä tai erinomainen, vähintään C1). Muu kielitaito (erityisesti arabia, somali, dari, venäjä, kiina, kurdin kielet, ranska…) on iso plussa. Lisäksi edellytämme hyviä IT-taitoja.

Harjoittelut ovat palkattomia ja kestävät vähintään 6 viikkoa, mielellään 2-6 kuukautta. Kesäkuun lopun ja heinäkuun aikana meillä ei ole toimintaa.

Jos kiinnostuit harjoittelusta Monihelissä, täytä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä mikäli harjoittelu onnistuu.