tule mukaan!

Liitä järjestösi Monihelin jäseneksi

moniheli logo

 

Suomessa rekisteröity yhdistys, joka hyväksyy Monihelin arvot, voi liittyä verkoston jäsenjärjestöksi. Jäsenjärjestö voi käyttää Monihelin palveluja (mm. ohjaus ja neuvonta, koulutukset, Moniheli-avustuksen hakeminen) ja osallistua verkoston toimintaan (yleiskokoukset, hallitus, verkostoituminen ja vaikuttamistyö). Jäsenen vuosimaksu on 25 euroa ja liittyminen maksaa 25 €.

Hae jäsenjärjestöksi täyttämällä lomake:

1

Yhdistyksen kelpoisuuden tarkistaminen

Täytä ja lähetä alla oleva lomake. Saat sähköpostiisi viestin. Lähetä vastauksena viestissä pyydetyt asiakirjat. Tarkistamme niitä ja ilmoitamme viikon sisällä, ovatko asiakirjat kunnossa.

2

Jäsentietojen täyttäminen

Kun olemme varmistaneet, että järjestösi voi olla Monihelin jäsen, saat meiltä viestin. Viestissä on linkki lomakkeeseen, täytä se yhdistyksesi yhteys- ja laskutustiedoilla. 

3

Hakemuksen hyväksyminen

Monihelin hallitus hyväksyy uudet jäsenjärjestöt kerran kuukaudessa kokouksessaan. Muista täyttää lomakkeen ajoissa! Emme voi hyväksyä järjestösi ilman sitä. 
Kun hallitus on päättänyt, saat tervetuloaviestin meiltä. Lisäämme tiedot jäsenrekisteriin ja lähetämme liittymismaksun ja jäsenmaksun laskun.

4

Yhteistyön suunnittelu

Kun jäsenmaksu on maksettu, olemme yhteydessä yhdistykseesi paremmin tutustumiseen. Voit vastata lähettämäämme taustakyselyyn itsenäisesti verkossa tai yhdessä työntekijämme kanssa, kasvokkain tai puhelimitse. Käytämme taustatietoja yhdistyksesi julkisen sivun luomiseksi ja sopivien palvelujen tarjoamiseksi.

Lähetämme jäsenhakemukseen liittyvät viestit valitsemalla asiointikielellä. Myöhemmin järjestön edustajat ja jäsenet voivat luoda tilejä ja valita, millä kielellä he saavat viestejä.
Nämä liitteet ovat pakollisia. Jos tarvitset apua liitteiden kanssa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelut@moniheli.fi tai puhelimitse 044 717 0225.
Nämä liitteet eivät ole pakollisia, mutta he auttavat meitä ymmärtämään millainen järjestösi on. Vuosikertomus
- TAI -
Toimintasuunnitelma
- TAI -
Järjestön talous
Jos haluat, että lähetämme PDF-laskun toiselle osoitteelle kuin yhteyshenkilön osoitteelle, täytä laskutustiedot tähän. Moniheli ei lähetä laskuja kirjeitse.
- TAI -
Kirjoita yhteystiedot henkilöön, joka toimii yhteyshenkilönä jäsenyyden hakemisen aikana. Käytämme tämän henkilön yhteystietoja vain hakuprosessin aikana. Jäsenjärjestön jäsenet luovat omia tilejä järjestön hyväksymisen jälkeen.
Klikkaa Lähetä tietosi tallentamiseen. Monihelin hallitus hyväksyy uudet jäsenjärjestöt kerran kuukaudessa. Otamme sinuun yhteyttä, kun järjestösi hakemus on käsitelty. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen jasenpalvelut@moniheli.fi.