tule mukaan

Liitä järjestösi Monihelin jäseneksi

moniheli logo

Suomessa rekisteröity yhdistys, joka hyväksyy Monihelin arvot, voi liittyä verkoston jäsenjärjestöksi. Jäsenjärjestö voi käyttää Monihelin palveluja (mm. ohjaus ja neuvonta, koulutukset, Moniheli-avustuksen hakeminen) ja osallistua verkoston toimintaan (yleiskokoukset, hallitus, verkostoituminen ja vaikuttamistyö). Jäsenen vuosimaksu on 25 euroa ja liittyminen maksaa 25 €.

Miten verkostoon liitytään:

1

Yhdistyksen kelpoisuuden tarkistaminen

Täytä ja lähetä alla oleva lomake. Saat sähköpostiisi viestin. Lähetä vastauksena viestissä pyydetyt asiakirjat. Tarkistamme niitä ja ilmoitamme viikon sisällä, ovatko asiakirjat kunnossa.

2

Jäsentietojen täyttäminen

Kun olemme varmistaneet, että järjestösi voi olla Monihelin jäsen, saat meiltä viestin. Viestissä on linkki lomakkeeseen, täytä se yhdistyksesi yhteys- ja laskutustiedoilla. 

3

Hakemuksen hyväksyminen

Monihelin hallitus hyväksyy uudet jäsenjärjestöt kerran kuukaudessa kokouksessaan. Muista täyttää lomakkeen ajoissa! Emme voi hyväksyä järjestösi ilman sitä. 
Kun hallitus on päättänyt, saat tervetuloaviestin meiltä. Lisäämme tiedot jäsenrekisteriin ja lähetämme liittymismaksun ja jäsenmaksun laskun.

4

Yhteistyön suunnittelu

Kun jäsenmaksu on maksettu, olemme yhteydessä yhdistykseesi paremmin tutustumiseen. Voit vastata lähettämäämme taustakyselyyn itsenäisesti verkossa tai yhdessä työntekijämme kanssa, kasvokkain tai puhelimitse. Käytämme taustatietoja yhdistyksesi julkisen sivun luomiseksi ja sopivien palvelujen tarjoamiseksi.

Asia selvä?

Hae täyttämällä lomake tästä linkistä: