10.5.2022

Kansalaisfoorumi rahoittaa Monihelin jäsenjärjestöjen kurssitoimintaa – hae mukaan 5.6. mennessä

Toimitus
Onko jäsenjärjestölläsi kiinnostusta järjestää koulutusta teille tärkeästä aiheesta tänä vuonna? Kansalaisfoorumi avaa haun Monihelin jäsenjärjestöjen kurssi-ideoille. Haku on käynnissä 5.6.2022 asti. Osa hakeneista järjestöistä saa Kansalaisfoorumista tuen kurssin toteuttamiseksi. Ideoilla, jotka syntyivät 14.5. verkoston aamutyöpajassa, on parhaat mahdollisuudet toteutua.

Tukea voi saada esimerkiksi kurssin kouluttajan palkkakustannuksiin sekä koulutustilan ja -materiaalien hankkimisesta syntyviin kuluihin. Koulutuksen suositeltu kesto on 3–12 opintotuntia (à 45min.) ja tuki on maksimissaan 500€ / kurssi.  

Koulutukseen tulee osallistua vähintään kahdeksan yli 15-vuotiasta henkilöä. Koulutusta tuetaan Opetushallituksen opintosetelietuudella. Siihen ovat oikeutettuja maahan muuttaneet, joilla on kotikunta Suomessa.

SIIRRY HAKEMUKSEEN TÄSTÄ

Jos yhdistys hakee tukea useammalle kurssille, tulee jokaiselle idealle täyttää oma hakemus.

Päätökset tuettavista ideoista tiedotetaan hakijoille 16.6.2022. Kaikille tukea saaneille yhdistyksille järjestetään verkossa infotilaisuus tuen käyttämisestä.

Lisätietoja voi kysellä Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelijoilta Maiju Hirviniemeltä (maiju.hirviniemi@kansalaisfoorumi.fi) sekä Monihelin jäsenjärjestöjen yhteyshenkilö Minna Lepistöltä (minna.lepisto@kansalaisfoorumi.fi).

Lue lisää Kansalaisfoorumista osoitteesta www.kansalaisfoorumi.fi.

 

LIITTEET

Alla olevasta Powerpoint- esityksestä löydät tarkemmat tiedot kurssihakuun.

Esittely ja kurssien reunaehdot Moniheli pdf

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.