24.5.2022

Tule viralliseksi järjestökumppaniksi Monihelin Puunistutuskampanjaan 31.5.!

Yhteistyössä Helsingin Kaupungin ja HOAY:n kanssa
Luam Michael
Ympäristö ja ilmastonmuutos koskevat meitä kaikkia, ja jokainen meistä voi tehdä asialle jotakin. Istuttamalla puun teet ympäristöteon ja pääset samalla kasvattamaan omia juuriasi tähän maahan.

Haastamme nyt Monihelin jäsenjärjestöt mukaan: tule ryhmäsi, vapaaehtoistesi tai yhteisösi kanssa istuttamaan puita kanssamme Helsingin Keskuspuistoon 31.5.2022 klo 14-16! Tilaisuudessa voit oppia luonnosta ja sen mahdollisuuksista hyvässä, monikulttuurisessa seurassa. Tapahtuma on perheystävällinen ja avoin kaikille.

Miksi viralliseksi järjestökumppaniksi? Lähtemällä mukaan kampanjaan järjestösi kanssa yhteisösi tekee konkreettisen ympäristöteon ja kannustaa muita tekemään samaa. Kampanjan tarkoituksena on myös vahvistaa ympäristötietoutta ja osallisuutta maahan muuttaneiden keskuudessa. Järjestösi voi näyttää tässä esimerkkiä muille. Nostamme myös viralliset järjestökumppanit esiin Monihelin some-kanavissa.

Mitä odotamme järjestökumppanilta?

Miten liittyä järjestökumppaniksi? Jos haluat viralliseksi järjestökumppaniksi, ota yhteyttä 29.5. mennessä Anni Huoviseen, anni.huovinen@moniheli.fi. Muista myös ilmoittautua mukaan itse tapahtumaan 30.5. mennessä, jotta voimme varata sinulle puun istutettavaksi, sillä puita on rajoitettu määrä. Löydät jaettavat some-materiaalit klikkaamalla tästä.

Jos järjestösi ei ole Helsingissä, mutta haluat osallistua, ota myös Anniin yhteyttä!

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.