Työkaluja projektin toteuttamista varten

Materiaalit

Käytä alla olevia materiaaleja kun toteutat projektisi Moniheli-avustuksella. Näin toiminnan markkinointi, seuranta ja raportointi toteutuvat helposti.

Jos joku muu kuin järjestösi Monihelin yhteyshenkilö vastaa projektin toteuttamisesta, varmista, että hänellä on pääsy tämän sivun materiaaleihin. Suosittelemme henkilön lisäämistä rekisteriin, tai tunnusten antamista hänelle projektin aikana.

Excel-työkalu

Budjetin seurantaan ja kuittien arkistointiin

Työkalun avulla arkistoit maksutositteita, seuraat paljonko avustusta on jo kulunut ja paljonko on vielä käytettävissä. Raportoit projektin kuluista raportointivaiheessa (ellei sinulla ole käytössä kirjanpitäjä tai kirjanpito-ohjelmaa). Alla oleva video esittelee työkalun ja miten sitä käytetään.

Maksutositteet Receipts ASSOCIATION NAME.xlsx 90 KB

Talousraportoinnissa voit joko käyttää kirjanpito-otetta ja sen kuitit, tai tätä työkaluja ja sen kuitit. Jos sinulla on suuri määrä kuittejä (esim. matkaliput, viikottaiset ruokaostokset ryhmätoimintaan…) niin kirjoita ylös tähän tiedostoon kuittien summat ja arkistoi kuitit tiedostolla olevilla koodeilla. (Päivitetty 10.8.2021)
 

Maksutositteet Receipts ASSOCIATION NAME xls.xls 143 KB

Sama tiedosto, mutta sopii vanhempiin Excel-ohjelman versioihin. (Päivitetty 10.8.2021)

Moniheli tukee -logo

Käytä sopivanmuotoinen Moniheli tukee -logoa projektisi mainosmateriaaleissa, julisteissa, käsiohjelmissä ja some-viestinnässä.

HUOM! Varmista, että logojen kuvasuhteet jäävät samanlaisiksi kun lisäät niitä projektisi materiaaleihin. Jos et ole varma, miten sen tehdä, tarkista Monihelin viestintäkoordinaattorin kanssa ennen materiaalien julkaisemista. 

HUOM! Jos projektimateriaaleihin ei voi lisätä logoja, lisää seuraava lause tekstiin (on myös hyvä käyttää sitä, vaikka logo on käytössä):
“Tämä projekti/toiminta/tapahtuma (valitse sopiva vaihtoehto) toteutetaan Moniheli-avustuksella.” On hyvä tapa mainita myös muut sponsorit ja tukijat samassa lausessa tuen määrän järjestyksessä.

Logot on zip-pakattu ja ne ovat .png-muodossa.

Projektin seurannan ja arvioinnin tueksi

Löydät Monihelin materiaalit seurantaa ja arviointia varten Tietoa järjestötoiminnasta -tietokannastamme (osallistujalistoja, palautelomakkeita, työsopimusmalli, kilometrikorvauslomake…).

Työ- ja kilometrikorvaukseen liittyvät ohjeet ja materiaalit

Löydät Monihelin materiaalit koskien palkkojen, palkkioiden ja kilometrikorvauksen maksamista (ml. yksinkertainen työsopimusmalli sekä yleistä tietoa työn korvaamisesta) Tietoa järjestötoiminnasta -tietokannastamme.