Ukrainalaisten yhdistys Suomessa

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry. (UYS) on perustettu 1997 Helsingissä, ja sen tavoitteina ovat Suomessa asuvien ukrainalaisten yhdistyminen ja edustaminen, ukrainalaisen kulttuurin saavutusten säilyttäminen ja Ukrainan tunnetuksi tekeminen laajalle yhteisölle.

UYS ylläpitää kumppanuussuhteita ja järjestää yhteisiä kulttuuritapahtumia mm. Turun, Tampereen, Lahden, Oulun, Jyväskylän ukrainalaisyhteisöjen kanssa.

Vuoden 2013 loppupuolesta lähtien yhdistyksen toiminta on lisääntynyt tuntuvasti. Vuoden 2015 aikana on järjestetty lukuisia kulttuurisia ja viestinnällisiä tapahtumia, seminaareja sekä erilasia kerhoja niin lapsille, kuin teatteritoiminnan ja kuoron muodossa aikuisille. Tätä toiminta on kehitetty ja jatkettu aktiivesti myös vuoden 2016 aikana.

Association of Ukrainians in Finland ry. (UYS) was founded in 1997 in Helsinki, and its goals are to unite and represent Ukrainians living in Finland, to preserve the achievements of Ukrainian culture and to make Ukraine known to the general public.

UYS maintains partnerships and organizes joint cultural events, e.g. With Ukrainian communities in Turku, Tampere, Lahti, Oulu, Jyväskylä.

ukrainians.fi

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.