16.8.2022

Haemme päällikköä Katto-toimintaan!

Toimitus
Katto-toiminta
Kiinnostaako sinua vieraskielisten asunnottomuuden ehkäisy ja yhdenvertaisuuden edistäminen? Haluatko työskennellä kaksikielisessä, joustavassa työyhteisössä Suomen suurimmassa monikulttuurisessa verkostossa? Hae Katto-toiminnan päälliköksi 25.9. mennessä!

Katto-toiminnan tavoitteena on vieraskielisten asunnottomuuden ja asumisen ongelmien ennaltaehkäisy. Toimintaa rahoittaa STEA Ak-tuella. Katto-toiminta auttaa Suomeen muuttaneita asunnon etsimisessä, tarjoaa perustietoa asumisesta, kouluttaa ammattilaisia sekä tekee vaikuttamis- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Haemme nyt Katto-toimintaan päällikköä 31.12.2023 päättyvään työsuhteeseen. Päällikkö toimii asiantuntijana vieraskielisten asunnottomuuteen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Työhön kuuluu toiminnan johtamista ja kehittämistä, kouluttamista sekä koulutusten järjestelyä, vaikuttamistyötä, sidosryhmäyhteistyötä, koordinointitehtäviä, asumisinfoja kotoutumiskoulutuksessa Suomeen muuttaneille, viestintää asumisasioista sekä hankehallintoa.

Päällikkö on lähiesihenkilö asiakastyön koordinaattorille ja toiminnon harjoittelijoille.

Monihelissä on käytössä hybridimalli, joten voit tehdä joustavasti työtä etänä sekä suunnitella omat työaikasi. Moniheli on monikulttuurinen ja kaksikielinen työyhteisö, jossa työtä tehdään suomeksi ja englanniksi.

Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä asunnottomuuden ja maahanmuuton ilmiöistä, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta, koordinointitaitoja ja esiintymisvalmiutta. Aiempi kokemus STEA:n hankehallinnosta auttaa tehtävässä menestymissä.

Työsuhde on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian ja päättyen 31.12.2023, määräaikaisuuden peruste on sijaisuus.

Moniheli tarjoaa:

  • Mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ja edistää yhdenvertaisuutta Suomessa
  • Monikulttuurisen ja kaksikielisen (suomi ja englanti) työyhteisön Helsingin Vallilassa
  • Hybridityömallin ja mahdollisuuden suunnitella omat työajat joustavasti
  • Kokoaikatyön (37,5 h/vko), työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä 
  • Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen palkka 


Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse viimeistään sunnuntaihin 25.9. menneessä osoitteeseen jobs@moniheli.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään teksti Päällikkö, Katto-toiminta.

Moniheli on Suomen suurin monikulttuurinen verkosto, johon kuuluu yli sata kotouttamistyötä tekevää järjestöä. Tuemme maahan muuttaneita, kotoutumista ja yhteiskunnallista osallisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta.

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.