Kokoushuone

Yhdistykset voivat vuokrata Monihelin tiloja kokouksia, koulutuksia tai kursseja varten. Kokoushuoneemme osoitteessa Hermannin rantatie 12 B (Kalasatama) on noin 20 neliötä ja sopii parhaiten pienimuotoisiin kokouksiin ja koulutuksiin, ei juhliin tai bankettiin. Tilassa on saatavilla Chromecast-teknologialla toimiva videotykki, valkokangas ja valkotaulu. Kokoushuoneen lisäksi löytyy erillinen keittiö, jossa on kahvin- ja vedenkeitin, tarjoiluastioita, jääkaappi, pakastin ja mikroaaltouuni. Tiloissa on myös vessa ja suihku.

Jäsenyhdistykset voivat varata tiloja maksutta kaksi tuntia kerrallaan kerran viikossa. Yli kahden tunnin varauksista veloitetaan jokaisesta lisätunnista 10€. 

Esim. 2 t. varaus on maksuton, 3 t. varaus maksaa 10€, 8 t. varaus maksaa 60€ (2 t. ilmaiseksi, 6 t. à 10€)

Jos kyseessä on kaikille avoin projekti, joka vie useamman tunnin tai jota verkoston jäsenet voisivat hyödyntää, ota yhteyttä! Projekti voidaan toteuttaa yhteistyössä Monihelin kanssa, jolloin vuokrahintaa voidaan alentaa.

Verkoston ulkopuolisille tahoille tuntivuokra on 20€. Ota yhteyttä, jos projekti on toteutettavissa Monihelin kanssa yhteistyössä, jolloin vuokrahinta sovitaan erikseen. 

Tila on siivottava ja jätettävä lähtiessä siihen kuntoon, missä se oli käyttöön otettaessa. Muussa tapauksessa veloitamme siivouskulut.

Voit tehdä tilavarauksen suoraan alla olevasta varauskalenterista. Monihelin työntekijät vahvistavat varauksen mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysymyksiä tilaan liittyen, voit tulla paikan päälle tutustumaan tiloihin. Ota yhteyttä!