3.12.2021

Hae viestinnän suunnittelijaksi Moniheliin 12.12. mennessä!

Toimitus
Moniheli
Tule meille viestinnän suunnittelijaksi osaksi Monihelin dynaamiseen työyhteisöön viemään Monihelin viestinnän seuraavalle vuosikymmenelle! Hakuaika päättyy su 12.12.

Moniheli on yli 130 monikulttuuri-, maahanmuuttaja- ja kotoutumista tukevan suomalaisen järjestön verkosto ja organisaatio. Moniheli tukee monikulttuurijärjestöjen toimintaa ja edistää yhdenvertaista Suomea. Työskentelemme niin asumisen, opiskelun, terveyden, demokratian kuin digitalisuuden teemojen parissa.

Moniheli täytti viime vuonna 10 vuotta. Toimintamme aikana olemme vakiinnuttaneet oman paikkamme järjestökentällä monikulttuuri- ja maahanmuuttajajärjestöjen äänitorvena. Monihelin toiminta on kasvanut ja haluamme, että se näkyy myös viestinnässämme. Tule meille viestinnän suunnittelijaksi osaksi Monihelin dynaamiseen työyhteisöön viemään Monihelin viestinnän seuraavalle vuosikymmenelle!

Viestinnän suunnittelijan tehtävät

Viestinnän suunnittelijana luot Monihelin toimintaympäristöön, tavoitteisiin ja resursseihin sopivan viestintäsuunnitelman yhteistyössä tiimimme kanssa. Jokapäiväisessä työssä koordinoit viestinnän sisällön tuottamista eri kanaviin englanniksi ja suomeksi. Olet tukena toiminnanjohtajalle Monihelin vaikuttamistyön viestinnässä. Toimit yhteyshenkilönä Monihelin uusien nettisivujen toteuttajan kanssa ja koordinoit sivujen kehittämistä. Konsultoit ja autat viestinnän ja kampanjatyön suunnittelussa Monihelin eri hankkeissa ja toiminnoissa.

Ketä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta Suomessa yhteiskunnan tasolla mutta myös käytännössä arjessa työyhteisössä. Uskot tavoitteeseemme, ja olet sitoutunut kehittämään organisaatiotamme osana tiimistämme. Sinulla on erinomaiset organisointi- ja vuorovaikutuskyvyt, avoin asenne ja joustava työote. Osaat kuunnella ja sisällyttää erilaisia näkemyksiä mukaan suunnitteluun, hyödyntäen myös Monihelin tiimin asiantuntemusta omasta työstään. Hahmotat miten Moniheli voi parhaiten hyödyntää nykypäivän viestinnän mahdollisuuksia tavoitteidemme toteuttamiseen. Olet innokas oppija, oma-aloitteinen, utelias ja idearikas, mutta osaat priorisoida ja tarvittaessa delegoida.

Edellytämme hakijalta:

• Erinomainen suomen ja englannin kielen taito, painopisteenä selkeä tai selkokieli.
• Kokemusta monikanavaisesta viestinnästä, perinteisistä tiedotteista somemaailmaan. Moniheli on aktiivinen Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.
• Erinomaisia IT-taitoja. Käytämme Office 365 -ympäristöä, Teams, Planner, WordPress, Canva, Publer…
• Kokemusta tiimityöskentelystä ja viestinnän koordinoinnista tiimissä.
• Hyvää visuaalista silmää ja kuvankäsittelytaitoja.

Arvostamme myös:

• Tuntemusta Monihelin toimintakentästä ja erityisesti STEA-avusteisesta toiminnasta.
• Kokemusta monikulttuurisessa työympäristössä.
• Kokemusta harjoittelijoiden ohjaamisesta ja kiinnostusta kehittyä lähiesihenkilöksi.
• InDesign-, Photoshop- ja videotuotantotaitoja.
• Valmiita verkostoja tai valmiutta luoda verkostoja mediaan ja toimittajiin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Monihelin viestinnän suunnittelijana pääset tekemään merkityksellistä työtä osana dynaamista, monipuolista ja sitoutunutta tiimiä. Saat mahdollisuuden vaikuttaa, millainen on viestinnän suunnittelijan rooli Monihelissä. Voit työskennellä etänä tai toimistossamme Helsingin Kalasatamassa. Työ on kokoaikatyö (37,5 h/vko, liukuva työaika) ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Palkka on Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde alkaa 11.1. tai sopimuksen mukaan, ja sopimus on määräaikainen 31.8.2022 asti, mutta voi jatkua vakituiseksi sen jälkeen avustuspäätöksen mukaan.

Lisätietoja työpaikasta ja hakeminen:

Lähetä työhakemuksesi, ansioluettelosi ja liitä tai linkitä hakemukseesi portfolio tai työnäyte 12.12. klo 23.59 mennessä osoitteeseen jobs@moniheli.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään ’viestinnän suunnittelija’. Jos haluat tietää lisää työtehtävästä, Monihelin toiminnanjohtaja vastaa kysymyksiin puhelimitse +358 (0) 45 8992522 perjantaina 10.12 klo 10.30-11.30. Haastattelut pidetään 15.12.2021.

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.