24.5.2022

Monihelin Kevätkokous 2022

Luam Michael
Jäsenjärjestöt hyväksyivät kevätkokouksessa 14.5.2022 Monihelin vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä hallinto- ja taloussäännöt ja myönsivät vastuuvapauden hallitukselle 2021.

Yhteistyössä kevät konferenssin kanssa järjestettiin työpaja, jossa jäsenjärjestöt kehittivät itselleen ja yhteisölleen koulutusta, jota Kansalaisfoorumi tukee taloudellisesti. Monihelin kevätyleiskokous 2022 ja työpaja pidettiin henkilökohtaisesti Pasilassa Fingon tiloissa ja verkossa.

Yksi tämän vuoden kevätkokouksen tärkeimmistä osista oli uusien viestintä periaatteidemme, hallinto- ja talousohjeistomme hyväksyminen, jotka ovat olleet työn alla jo pitkään.

Toivomme, että näitä uusia periaatteita ja ohjeita toteuttamalla Moniheli pystyy määrittelemään viestinnän tavoitteita, kohdeyleisömme ja ilmaista selkeä viestintä jäsenjärjestöillemme ja/tai muille sidosryhmille sekä jäsentämään sisäisiä työpolitiikkaansa entistä tehokkaammin.

Kokouksessa kävimme läpi myös vuosikertomuksemme, joka sisältää Monihelin taloudellisen tuloksen ja toiminnan vuonna 2021

Löydät Toimintakertomuksen täältä:

Tästä Suomeksi: Toimintakertomus-2021

Tästä Englanniksi: Annual-report-2021

Haluamme kiittää kaikkia kevään yleiskokoukseen ja työpajaan osallistuneita ja toivomme, että seuraava tapaaminen on yhtä onnistunut kuin tämä!

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.