12.8.2021
Järjestöklubi

Hyppyaskel digiaikaan

Ti 24.8. klo 17-18.30
Toimitus
Koronaviruspandemia on pakottanut monet hyppäämään digitaaliseen aikakauteen, mutta matka on ollut monille vaikea.

Digitalisaatio vaatii taitoja ja tuo haasteita, mutta oletko ajatellut, mitä digitalisaatio tarkoittaa? Mikä on digitalisaation rooli organisaatiossasi? Mistä löydän tukea tästä aiheesta organisaatiollesi ja yhteisöllesi?

Monihelin uusi DigiUp -projekti esittelee itsensä ja mitä aktiviteetteja hanke tarjoaa jo tänä syksynä. Tämän jälkeen keskustelemme kolmesta aiheesta: digitalisaation rooli järjestöissä, digitaaliset taidot, ja viestintä. Kuulemme myös eri yhdistysten kokemuksista ja hyvistä käytännöistä. Mietitään yhdessä parhaita tapoja tukea monikulttuurisia järjestöjä ja niiden yhteisöjä, kun he siirtyvät digitaaliseen aikakauteen. Järjestöklubissa osallistujat voivat tutustua Moniheliin ja eri järjestöihin ja löytää joukosta uusia yhteistyökumppaneita.

Tule mukaan tutustumaan Monihelin uuteen hankkeeseen, kuulemaan mitä hanke tarjoaa järjestöllesi ja kertomaan millaisia haasteita järjestösi on kohdannut digitalisaation kanssa, ja jos järjestö on omalla tavallaan auttanut yhteisönsä sopeutumaan muutokseen. Lue lisää ja ilmoittaudu:

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.