15.12.2022
Jäsenille

Hae mukaan Moniheli-avustuksen Diak-ohjelmaan 4.1. mennessä

Toimitus
Moniheli
Vuonna 2023 Moniheli jakaa 120 000 euroa jäsenjärjestöjensä projekteihin ja toimintaan. Osa tästä summasta varataan yhteistyössä Diak-ammattikorkeakoulun kanssa toteutettuun ohjelmaan, jossa erityistä tukea tarvitsevat järjestöt kehittävät ideoitaan ja taitojaan yhdessä Project Management and Innovation -kurssin opiskelijoiden kanssa. Haku päättyy 4.1.!

Moniheli tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa Moniheli-avustuksella. Avustus on tarkoitettu pienmuotoisille projekteille, jotka edistävät maahan muuttaneiden ja heidän yhteisöjensä kotoutumista, osallisuutta ja hyvinvointia, tai hyviä väestösuhteita. Avustuksen haussa jäsenjärjestöt tutustuvat julkisten avustusten hakuprosessiin ja harjoittelevat projektisuunnittelua ja sen toteuttamista. Vuonna 2023 avustusta voi hakea kolmella erilaisella tavalla, joista yksi on Diak-ohjelma. Lue lisää Diak-ohjelman hausta tässä uutisessa ja hae 4.1. mennessä! 

DIAK-OHJELMA TARJOAA LISÄÄ TUKEA SITÄ ENITEN TARVITSEVILLE

Jotta voisimme tarjota riittävästi tukea kaikille avustuksen hakijoille, myös ensikertalaisille, järjestämme yhteistyössä Diak-ammattikorkeakoulun kanssa ohjelman, jossa järjestöt voivat kehittää ideansa yhdessä projektisuunnittelun opiskelijoiden kanssa. Ohjelmassa Project Management and Innovation (PMI) -kurssin opiskelijat suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa järjestämäänsä toimintaa. Toiminnan tulee olla luonteeltaan kertaluonteista toimintaa tai yksittäinen tapahtuma tai työpaja, joka toteutuu vuoden 2023 helmikuun lopussa tai maaliskuussa. 

Ohjelma on tarkoitettu jäsenjärjestöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta, tai on hyvin vähän kokemusta projektisuunnittelusta. Valitut järjestöt saavat n. 2 500 euroa avustusta toiminnan toteuttamiseen yhdessä opiskelijoiden kanssa. Toiminnan tulee sopia Moniheli-avustuksen tarkoitukseen ja teemaan. 

Ohjelmaan valitut järjestöt sitoutuvat osallistumaan PMI-kurssin lähiopetuspäiviin paikan päällä Diakin kampuksella Helsingin Hermannissa, tarkista päivämäärät hakulomakkeesta. Lisäksi järjestetään infotilaisuus verkossa (Zoom) ti 10.1. klo 18-19.HUOM! PMI-kurssi on englannin kielellä. Järjestön edustajien pitää osata riittävästi englannin kieltä osallistuakseen ohjelmaan.

Ohjelmaan voi hakea 4.1.2023 klo 23.59 mennessä osoitteessa www.surveymonkey.com/r/Moniheli-Diak-PMI-2023. Ilmoitamme hakijoille valinnasta 9.1.2023. Monihelin järjestöpäällikkö Julie Breton vastaa kokeiluun liittyviin kysymyksiin (yhteystiedot alla). 

YLEISHAKU JA VERKOSTON ALOITTEIDEN HAKU ALKAA HELMIKUUSSA

Moniheli-avustuksen haut ovat avoimia kaikille Monihelin jäsenjärjestöille, jotka eivät saa rahoitusta STEA:lta. Yleishaku alkaa helmikuun puolivälissä (tarkat päivämäärät ilmoitetaan jäsenkirjeessä) ja päättyy 31.3.2023, ja jäsenyhdistyksille tiedotetaan lisää helmikuun alussa. Helmikuussa annetaan tietoa myös viimeisestä haun tyypistä, nimeltään Verkoston aloitteet. Jäsenjärjestö voi saada avustusta yhteensä enintään 7 000 euroa vuodessa. 

Lisätiedot
Julie Breton

+358 (0)44 717 0225
toimisto@moniheli.fi

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.