31.1.2023

Avoin työpaikka: Ukrainankielinen asiakastyön koordinaattori Katto-toimintaan

Toimitus
Bisher Sawan
Haemme Katto-toimintaan pääosin ukrainalaisten asiakkaiden kanssa asiakastyötä tekevää koordinaattoria määräaikaiseen kahden vuoden työsuhteeseen.

Moniheli on Suomen suurin monikulttuurinen verkosto, johon kuuluu yli sata kotouttamistyötä tekevää järjestöä. Tuemme maahan muuttaneita, kotoutumista ja yhteiskunnallista osallisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta. 

Monihelin Katto-toiminnan tavoitteena on vieraskielisten asunnottomuuden ja asumisen ongelmien ennaltaehkäisy. Toimintaa rahoittaa STEA Ak-tuella. Katto-toiminta auttaa Suomeen muuttaneita asunnon etsimisessä, tarjoaa perustietoa asumisesta, kouluttaa ammattilaisia sekä tekee vaikuttamis- ja sidosryhmäyhteistyötä. 

Haemme nyt Katto-toimintaan pääosin ukrainalaisten asiakkaiden kanssa asiakastyötä tekevää koordinaattoria määräaikaiseen kahden vuoden työsuhteeseen (31.12.2024 loppuun asti). Tehtävä voi jatkua riippuen STEA:n avustuksesta. Työsuhde alkaa 13.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Asiakastyön koordinaattori toimii Katto-toiminnan päällikön alaisuudessa tiimissä, jossa on toinen asiakastyön koordinaattori ja harjoittelijoita.  

Työhön kuuluu ukrainalaisten ja muiden vieraskielisten asiakkaiden yksilöneuvontaa ja ohjaustyötä asunnonhaussa tai asumiseen liittyvissä asioissa. Koordinaattori suunnittelee toimintoja yhdessä Katto-toiminnan päällikön kanssa, mutta toteuttaa pääosin itsenäisesti asiakkaille suunnattuja asumisinfoja, neuvontatyöpajoja ja muita koulutustilaisuuksia. Työhön kuuluu myös yksittäisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämistä sekä mahdollista liikkumista koulutuskohteisiin ja muita työmatkoja. Tapahtumista ja tilaisuuksista viestiminen sosiaalisen median välityksellä on osa arjen työtä.  

Etsimällämme asiakastyön koordinaattorilla on:  

  • Soveltuva koulutus (esim. sosionomi tai vastaava koulutus)  
  • Kokemusta neuvontatyöstä / asiakasohjauksesta ja raportoinnista 
  • Erinomainen ukrainan kielen taito, sujuva suomen kielen puhe- ja kirjoitustaito, englanti tai muut kielet ovat eduksi  
  • Kokemusta someviestinnästä ja it-taitojen perusosaaminen 
  • Järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja hyvä asiakaspalveluasenne  

 

Moniheli tarjoaa: 

  • Mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ja edistää yhdenvertaisuutta Suomessa 
  • Monikulttuurisen ja kaksikielisen (suomi ja englanti) työyhteisön Helsingin Vallilassa 
  • Hybridityömallin ja mahdollisuuden suunnitella omat työajat joustavasti  
  • Kokoaikatyön (37,5 h/vko), työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä  
  • Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen palkka  
Hakeminen:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse viimeistään sunnuntaihin 19.2.2023 klo 23.59 mennessä osoitteeseen jobs@moniheli.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään teksti ”Asiakastyön koordinaattori, Katto-toiminta”.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Katto-toiminnan päällikkö Päivi Al-Tameemi to 9.2. klo 9-12 ja ma 13.2. klo 12-16. Haastattelut tehtävään järjestetään maanantaina ja tiistaina 27.-28.2.2023 

Päivi Al-Tameemi
Päivi Al-Tameemi

+358 (0)50 309 3961
paivi.al-tameemi@moniheli.fi

English, Suomi

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.