Monihelin tapahtumakalenteri

Haluaisitko oppia lisää järjestöjen rahoituksesta? Tiedätkö missä, miten ja milloin rahoitusta haetaan? Ilmoittaudu mukaan kaksiosaiseen rahoitusinfoon 6.2. mennessä!
14. ja 17.2. klo 16-18
Zoom
Yhdenvertaisuuden toteutumiseksi on otettava huomioon suomalaisen yhteiskunnan moninaisen ja monikielisen väestön tarpeet. Tavoittaakseen maahan muuttaneet saavuttavuuden on katettava myös kulttuurisen, kielellisen ja kognitiivisen esteettömyyden edellytykset. Webinaari on osa digiosaavat järjestöt hybridiajassa -webinaarisarjaa.
Ke 19.1.2022 klo 13-14:30
Zoom
Tervetuloa MoniDigi-kartoituksen julkaisutilaisuuteen! MoniDigi-kartoituksessa selvitimme monikulttuuristen järjestöjen digitalisaatiota, digiosaamista, viestintää ja digitukea. MoniDigi:n avulla tuomme maahan muuttaneiden näkökulmaa näkyväksi osaksi yhteiskunnan digitalisaatiota ja kehitystä. Tilaisuudessa esitellään kartoituksen tuloksia ja vaikuttamismahdollisuuksia.
Ti 14.12.2021 klo 14-15:30
Zoom
Kansalaisfoorumi logo
Monihelin jäsenille
Järjestätkö järjestössäsi kielikursseja, tanssityöpajoja, tai muita oppimistilaisuuksia? Haluavatko järjestösi jäsenet oppia yhdessä jostakin aiheesta? Kansalaisfoorumi tarjoaa Monihelin jäsenjärjestöille avustusta ja muuta tukea toiminnalleen. Infotilaisuudessa kuulet lisää jäseneduista.
ti 7.12. klo 17-18.30
Zoom
Monihelin hallituksen jäsenet kasvomaskit päällä.
Monihelin jäsenille
Syyskokouksessa valitaan ainakin kaksi varsinaista jäsentä ja enintään neljä varajäsentä Monihelin hallitukseen. Hyväksytään lisäksi Monihelin uusi strategia, ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vuoden 2022 jäsenmaksut. Syyskokous on hybriditapahtuma Helsingin Pasilassa ja verkossa.
la 20.11. klo 9.30-16 (verkossa 10-15)
Kadiakeskus, Junailijankuja 10, 00540 Helsinki (Pasila)
Kerrostalon kulma
Koti mielenterveyden turvana – Maahan muuttaneiden mielenterveyden edistäminen asumista tukevassa työssä on koulutus kotoutumisen, asumisen ja asunnottomien parissa työskenteleville, jotka kohtaavat työssään Suomeen muuttaneita. Koulutus on avoin myös muille aiheesta kiinnostuneille.
Ke 24.11.2021 klo 13-15.30
Zoom