Monihelin jäsenille

Syyskokous ja verkoston vaalit 2021

Syyskokouksessa valitaan ainakin kaksi varsinaista jäsentä ja enintään neljä varajäsentä Monihelin hallitukseen. Hyväksytään lisäksi Monihelin uusi strategia, ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vuoden 2022 jäsenmaksut. Syyskokous on hybriditapahtuma Helsingin Pasilassa ja verkossa.

la 20.11. klo 9.30-16 (verkossa 10-15)

Kadiakeskus, Junailijankuja 10, 00540 Helsinki (Pasila)

Monihelin syyskokous pidetään la 20.11.2021 klo 9.30-16 (verkossa klo 10-15) Helsingissä Kadia ry:n Kadiakeskuksessa (Junailijankuja 10, 00540 Helsinki – Pasila). Koska kokoukseen voi osallistua verkossa, emme korvaa ulkopaikkakuntien osallistujien matkakuluja syyskokoukseen. Parkkipaikka (molemmat ovat maksullinen) löytyy kadun varresta tai Mall of Tripla:sta, jossa ensimmäinen tunti on ilmainen.

Syyskokouksessa valitaan ainakin kaksi varsinaista jäsentä ja enintään neljä varajäsentä Monihelin hallitukseen. Hyväksytään lisäksi Monihelin uusi strategia, ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vuoden 2022 jäsenmaksut.

 

Muista ilmoittautua ajoissa!

Kaikki jäsenrekisterissämme olevat henkilöt saavat automaattisesti Zoom-linkin kokoukseen ja voivat seurata kokousta ja osallistua keskusteluihin.

Edellytämme kuitenkin, että seuraavat henkilöt ilmoittautuvat itseään etukäteen ajoissa:

  • to 11.11. mennessä: osallistujat, jotka haluavat tulla paikan päälle (tilaa on rajoitetusti ja paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä), lounasjärjestelyjä varten.
  • to 18.11. mennessä: ehdokkaat hallituksen vaaleihin (lue ensin hallituksen jäsenten vastuualueet alta).
  • pe 19.11. klo 12 mennessä: äänioikeutetut osallistujat
  • la 20.11. klo 9.30 mennessä: jäsenjärjestöjen edustajat ja jäsenet, jotka eivät ole Monihelin jäsenrekisterissä, mutta haluavat seurata kokousta verkossa (jos et saa Monihelin Jäsenkirje n. kerran kuukaudessa, et ole jäsenrekisterissä – ilmoittaudu lomakkeella). Monihelin jäsenjärjestöjen edustajat ja jäsenet ovat tervetulleita mukaan seuraamaan syyskokousta verkossa!

Jos osallistut paikan päällä, äänestät, olet ehdokkaana tai haluat varmistaa, että saat Zoom-linkin sähköpostiisi, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Jos äänestät ja/tai olet ehdokkaana, huomaathan, että tarvitset ilmoittautumista varten valtakirjasi ja/tai nimityskirjasi allekirjoittajan yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero).

 

Hybriditilaisuus

Kaikki äänestäjät, myös paikalla olevat, äänestävät verkossa SurveyMonkey-palvelun kautta. Jos osallistut paikan päällä, ota mukaan älypuhelin, tabletti tai läppäri. Varmista, että ne ovat ladattuna ja/tai ota mukaan laturi. Jos sinulla ei ole laitteita, jolla äänestää, voimme tuoda laitteen käyttöösi. Ilmoita meille viimeistään keskiviikkona 17.11.!

 

Liitteet

Lisäämme tähän sivuun noin viikon ennen tilaisuutta alla olevat liitteet. Avaa liite klikkaamalla linkistä. Kaikki liitteet lähetetään ilmoittautuneille ennen kokousta.

Kirjaudu

Log in

Etsitkö Jäsensivuja? Löydät ne tästä linkistä.