Monikulttuuristen kattojärjestöjen tapaaminen

Edellisestä monikulttuuristen kattojärjestöjen tapaamisesta on kulunut 8 vuotta. On aika tavata ja tarkastella, miten monikulttuuristen kattojärjestöjen tilanne on muuttunut ja millaisia hyviä käytäntöjä on syntynyt jäsenjärjestöjen osallisuuden edistämiseen, jäsenviestinnän kehittämiseen, vaikuttamistyöhön, strategian kehittämiseen…

ke 27.10. klo 12–17

Fingo ry Kokoustilat, 6 kerros, Elimäenkatu 25-27, 00510 HELSINKI

Ilmoittaudu

Kenelle?
  • Kattojärjestöille ja verkostoille, joilla on jäseninä monikulttuurisia, etnisiä tai maahanmuuttajajärjestöjä
  • Muut kattojärjestöt ja verkostot, jotka haluaisivat ottaa paremmin huomioon monikulttuurisuuden jäsenensä keskuudessa
  • Monikulttuuristen kattojärjestöjen yhteistyökumppanit ja aiheesta kiinnostuneet
 
Ensimmäiset monikulttuuriset kattojärjestöt perustettiin Suomeen yli 20 vuotta sitten. Suomen moninaisuuden kuva on siinä aikana muuttunut merkittävästi ja monikulttuuristen järjestöjen paikka kolmannella sektorilla on vakiintunut. Viranomaiset tunnistivat kattojärjestöjen tärkeän roolin jo 2010-luvun alussa. Kattojärjestöt tarjoavat elintärkeää tukea pienimmille monikulttuurisille toimijoille, ja toimivat linkkinä heidän ja muun kolmannen sektorin välillä yhä muuttuvassa toimintaympäristössä.
 
Edellisestä monikulttuuristen kattojärjestöjen tapaamisesta on kulunut 8 vuotta. On aika tavata ja tarkastella, miten monikulttuuristen kattojärjestöjen tilanne on muuttunut ja millaisia hyviä käytäntöjä on syntynyt jäsenjärjestöjen osallisuuden edistämiseen, jäsenviestinnän kehittämiseen, vaikuttamistyöhön, strategian kehittämiseen… Tule mukaan tutustumaan alan toimijoihin, esittämään järjestösi onnistumisia ja oppimaan muiden toiminnasta!
 
Tilaisuus pidetään fyysisenä tilaisuutena Fingo ry:n tiloissa. Tilaisuuden pääpuhekieli on suomi, mutta puheenvuoroja voi pitää myös englanniksi ja pyrimme ottamaan huomioon englannin puhujat tilaisuuden materiaaleissa. Tapaaminen alkaa yhteisellä lounaalla klo 12–13 ravintolassa Satorissa ja varsinainen ohjelma alkaa klo 13. Ohjelma koostuu eri järjestöjen puheenvuoroista, keskusteluista, verkostoitumisesta ja työpajasta. Julkaisemme ohjelman ja tarkemman aikataulun tulevina päivinä.
 
Huomioi koronaohjeet!
  • Tule paikalle vain, jos olet täysin terveenä
  • Huomioi käsihygienia, pese kädet saapuessasi huolellisesti
  • Käytä ystävällisesti kasvomaskia koko tapahtuman ajan, paitsi kun juot ja syöt
  • Pidä aina riittävät turvavälit muihin osallistujiin (1,5–2 m)

Kirjaudu

Log in