Jäsenille

Kevätkokous ja ideatyöpaja koulutuksista

Kevätkokouksessa jäsenjärjestöt hyväksyvät vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä hallinto-ohjesäännön ja taloussäännön Monihelille, ja myöntävät vuoden 2021 hallitukselle vastuuvapauden. Kevätkokouksen yhdessä pidetään työpaja, jossa jäsenjärjestöt ideoivat koulutuksia heille ja yhteisöilleen, joita Kansalaisfoorumi tukee taloudellisesti.

la 14.5.2022 klo 9.30 (10) - 16.00

Fingon Amazon-kokoustila (Elimäenkatu 25-27, 6. krs, 00510 Helsinki)

Lue ensin ohjelma oikealta ja seuraavaksi ilmoittaudu klikkaamalla alla olevasta napista:

 

Löydät alta vastaukset yleisimpiin kysymyksiin yleiskokouksesta:

Kaikki jäsenjärjestöjen edustajat ja aktiiviset jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Ei tarvitse olla Monihelin pääyhteyshenkilö tai jäsenjärjestön puheenjohtaja.

Ei. Kevätkokouksessa voivat äänestää vain henkilöt, joilla on jonkun jäsenjärjestön valtakirja. Ilman valtakirjaa ei voi äänestää, vaikka olisit järjestösi puheenjohtaja tai Monihelin pääyhteyshenkilö jäsenrekisterissämme.
Jäsenjärjestöt valitsevat vapaasti, kenelle antaa valtakirjan. Valtakirja on voimassa vain tämän yleiskokouksen aikana.

Sinun pitää ilmoittautua alla olevasta linkistä JA sinulla pitää varmistaa, että saamme ajoissa valtakirjasi. Valtakirjan voi toimittaa kahdella tavalla Monihelille, joko toimittamalla meille sähköpostitse kuvan täytetystä ja allekirjoitetusta valtakirjapohjasta, tai sähköisellä allekirjoituksella, jolloin Moniheli lähettää sähköpostitse valmiiksi täytetyn valtakirjan allekirjoitettavaksi. Huomaathan, että molemmissa tapauksissa henkilö, joka allekirjoittaa valtakirjan, ei voi olla samalla henkilö, joka äänestää kokouksessa.
Täytetty ja allekirjoitettu valtakirjapohja pitää lähettää osoitteeseen jasenpalvelut@moniheli.fi ennen klo 13.30 kokouksen päivänä. Jos sähköinen allekirjoitus on valittu, lähetämme viimeistään kokouksen edellisenä päivänä valtakirjan sähköisen allekirjoituksen pyynnön sähköpostitse, ja odotamme vahvistuksen myös viimeistään klo 13.30 kokouksen päivänä. Varmista ennen kokousta, että henkilö, joka allekirjoittaa valtakirjasi, on tehnyt sen!

Kyllä, sinun pitää ilmoittautua, ja lisäksi toimittaa meille valtakirjan. Jos olet jäsenjärjestön puheenjohtaja, pyydä esim. varapuheenjohtajan vahvistamaan valtakirjaasi.

Ei ole. Monihelin vaalit pidetään syyskokouksessa. Kevätkokouksessa käydään läpi, mitä järjestö on tehnyt edellisenä vuonna. Kevätkokouksessa voi olla äänestyksiä eri aiheista, mutta ei henkilövaaleja.

Voit osallistuja ilman ilmoittautumista, jos
– saat Monihelin Jäsenkirjeen tai olet mukana Monihelin jäsenjärjestöjen edustajien Facebook-ryhmässä tai WhatsApp-ryhmässä, JA 

– et äänestä järjestösi puolesta kokouksen aikana.
Jaamme kokouksen aamupäivänä kokouksen linkin Jäsenkirjeen postituslistalle sekä yllämainituille suljetuille kanaville. Suosittelemme kuitenkin ilmoittautua, jos haluat saada kokouksen liitteet ja kokouksen linkki sähköpostitse. Ilmoittautuminen tällä sivulla on pakollinen jos haluat äänestää.

Kyllä. Pyydä uusi edustaja ilmoittautumaan alla olevasta linkistä. Otamme vain viimeisimmän ilmoittautumisen huomioon. Jos vaihto tulee kokouksen edellisenä päivänä tai kokouspäivänä, toimita mieluiten myös heti täytetyn ja allekirjoitetun paperisen valtakirjan kuva suoraan osoitteeseen, jasenpalvelut@moniheli.fi.

 

Suosittelemme vahvasti, että jokainen osallistuja ilmoittautuu itse. Jos haluat kuitenkin ilmoittaa jonkun muun henkilön kuin sinua osallistujaksi, täytä ilmoittautumislomakkeen osallistujan näkökulmasta, ja varmista, että hänen yhteystiedot ovat oikeita.
Pidä myös mielessä, ettemme voi tiedä kuka täyttää ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeen täyttäminen toisen henkilön puolesta ei tarkoita, että tämä henkilö ei tarvitsisi valtakirjaa, eikä se korvaa valtakirjan vahvistamista.

Monihelin kevätkokous 2022 ja koulutusten ideointityöpaja pidetään hybriditilaisuutena lauantaina 14.5.2021 klo 9.30(10)-16. Korvaamme yhden edustajan matkakuluja per jäsenjärjestö edullisimman matkustustavan mukaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Helsinkiin. Tarjoamme lounaan osallistujille, jotka ovat mukana koko päivän, sekä kahvitarjoilua koko päivän aikana. Jos sinulla on kysymyksiä yleiskokouksesta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen jasenpalvelut@moniheli.fi.

HYBRIDITILAISUUS

Tilaisuus toteutetaan hybriditilaisuutena. Verkossa olevat osallistujat voivat osallistua keskusteluihin samalla kuin paikan päällä olevat osallistujat, ja äänioikeutetut edustajat voivat äänestää, vaikka he osallistuisivat etänä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko paikan päällä vai verkossa.

KOULUTUKSIA VERKOSTOLLE

Monihelin on Kansalaisfoorumin jäsenjärjestö. Kansalaisfoorumi tukee monen tavoin Monihelin ja sen jäsenjärjestöjen oppimistoimintaa. Kansalaisfoorumi on varannut Monihelille ja sen jäsenjärjestöille avustusta, jolla järjestää koulutuksia eri aiheista tämän vuoden aikana. Kansalaisfoorumi haluaa nyt kuulla ideoita siitä, mistä aiheista Monihelin jäsenjärjestöt haluaisivat järjestää koulutuksia itselleen tai yhteisöilleen. Koulutuksen aihe voi olla melkein mitä tahansa. Osallistu työpajaan yleiskokouksen aamun aikana ja ideoi koulutuksia yhdessä muiden jäsenjärjestöjen kanssa – ehdotukset, joista riittävän moni innostuu, saavat Kansalaisfoorumista tukea!

LIITTEET

Lisäämme liitteet alle viimeistään viikon ennen kevätkokousta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu ystävällisesti 12.5. mennessä. Jos olet jäsenjärjestön edustaja ja haluat vain seurata kokousta verkosta ilman äänestämistä, sinun ei tarvitse ilmoittautua, koska lähetämme Zoom-linkin rekisterissä oleville jäsenille. Ilmoittautumisen aikana ilmoitat, millä tavalla valtakirja toimitetaan Monihelille. Jos valitset Sähköinen allekirjoitus -vaihtoehdon, varaudu antamaan ilmoittautumislomakkeessa valtakirjan allekirjoittajan (eri henkilö kuin itse valtuutettu) nimi, henkilökohtainen sähköposti ja puhelinnumero. Ilmoittaudu klikkaamalla ylävasemmalla olevasta Ilmoittaudu-napista.

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.