Monihelin jäsenille

Infotilaisuus: Moniheli-avustus 2022

Vuonna 2022 Moniheli jakaa 100 000 euroa tukea jäsenjärjestöjensä toiminnalle. Yleishaku on nyt auki ja jatkuu 31.3. asti. Oletko tutustunut hakumateriaaleihin, mutta sinulla on kysymyksiä hakuun tai avustukseen liittyen? Tässä lyhyessä infotilaisuudessa esitämme hakujärjestelmän ja vastaamme kysymyksiin.

ke 23.2. klo 17-18.30

Zoom

Moniheli tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa Moniheli-avustuksella. Avustus on tarkoitettu toiminnoille tai pienimuotoisille projekteille, jotka edistävät maahan muuttaneiden ja heidän yhteisöjen kotoutumista, osallistamista ja hyvinvointia, tai parantavat suhteita eri väestöryhmien välillä.

Yleishaku nyt auki ja päättyy 31.3. Viimeistään 31.12.2021 verkostoon liittyneet jäsenjärjestöt, jotka eivät saa muuta STEA-avustusta, voivat hakea Moniheli-avustusta.

Oletko kiinnostunut hakemaan? Pyydä ensin pääsyä hakujärjestelmään tällä sivulla ja tutustu Avustusoppaaseen, hakulomakkeeseen sekä budjettilomakkeeseen. Onko sinulla kysymyksiä näistä tai avustuksesta ylipäänsä? Ilmoittaudu mukaan infotilaisuuteen alla olevalla lomakkeella tai liity suoraan siihen 23.2. klo 17 tästä linkistä. Tilaisuus on Zoomissa ja kaksikielinen.

Tervetuloa!

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.