Monihelin jäsenille

Infotilaisuus: Kansalaisfoorumin jäsenedut Monihelin jäsenjärjestöille

Järjestätkö järjestössäsi kielikursseja, tanssityöpajoja, tai muita oppimistilaisuuksia? Haluavatko järjestösi jäsenet oppia yhdessä jostakin aiheesta? Kansalaisfoorumi tarjoaa Monihelin jäsenjärjestöille avustusta ja muuta tukea toiminnalleen. Infotilaisuudessa kuulet lisää jäseneduista.

ti 7.12. klo 17-18.30

Zoom

Oletko kuullut Kansalaisfoorumista? Kansalaisfoorumi on opintokeskus, joka tukee yhdistysten koulutustoimintaa. Kansalaisfoorumi tarjoaa pedagogista ja taloudellista tukea kurssien ja yhteisöllisten opintoryhmien järjestämiseen.

Moniheli on tammikuusta 2022 alkaen Kansalaisfoorumin jäsen. Koska Moniheli on Kansalaisfoorumin jäsen, Monihelin jäsenjärjestöt pääsevät käyttämään Kansalaisfoorumin palveluja. Jäsenjärjestöt voivat saada Kansalaisfoorumista:

  • taloudellista avustusta eri muodoissa koulutusten, kurssien tai opintoryhmien järjestämiseen,
  • neuvontaa oppimistilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen,
  • hyödyllisiä, järjestötoiminnan tukevia koulutuksia, jonka aiheisiin voit vaikuttaa,
  • yhteistyötä kulttuuri- ja muiden tapahtumien järjestämiseen,
  • tukea digitaalisten osaamismerkkien kehittämiseen,
  • Helsingin Sörnäisissä sijaitsevan koulutustilan käyttöä jäsenhinnalla,
  • ja paljon muuta!

Infotilaisuudessa Kansalaisfoorumin pääsihteeri Anneliina Wevelsiep esittää Kansalaisfoorumin jäsenetuja ja miten Monihelin jäsenjärjestöt voivat käyttää niitä. Tule mukaan! Tilaisuus on verkossa (Zoom) ja kaksikielinen (diat kahdella kielellä, esityksen puhe suomeksi, englanninkielisiä tekstityksiä). Anneliinan esityksen jälkeen pääset kysymään lisää Kansalaisfoorumin palveluista ja kertoa, mitä toimintaa haluaisit järjestää Kansalaisfoorumin tuella.

Liity tilaisuuteen 7.12. klo 17 tästä linkistä.

Tervetuloa!

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.