Moniheli-avustus

Moniheli tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa Moniheli-avustuksella. Avustus on tarkoitettu pienmuotoisille projekteille, jotka edistävät maahan muuttaneiden ja maahanmuuttajataustaisten kotoutumista, osallistamista ja hyvinvointia, tai parantavat suhteita väestöryhmien välillä. Tuemme hyvin suunniteltua ja vaikuttavaa toimintaa. 

Avustuksen hakemisella jäsenjärjestö voi tutustua julkisen avustuksen hakuprosessiin ja harjoitella projektisuunnittelua. Hakeminen voi olla haastavaa, mutta uskomme, että tekemällä oppii parhaiten. Eri koulutuksia, ohjaus ja hakemuksen sparraus tarjoavat jokaiselle hakijalle mahdollisuuden kirjoittaa vähintään hyvän hakemuksen. 

Moniheli-avustuksen hakuaika on helmikuun puolivälistä maaliskuun loppuun ja avustuspäätökset tehdään huhtikuussa. Hyvät hakemukset voivat saada korkeintaan 7 000 euroa projekti-ideasta, projektin budjetista ja hakemuksesta riippuen. Ilmoitamme jäsenjärjestöille sähköpostilla, kun hakuaika alkaa.

Moniheli-diak kokeilu 2022

Moniheli-Diak kokeilu Project Management and Innovation -kurssin kanssa on käynnissä valittujen järjestöjen kanssa.

Yleishaku 2022

Yleishaku 2022 on päättynyt 31.3. klo 23.59. Avustuspäätökset ilmoitetaan huhtikuun loppuun mennessä. Seuraava yleishaku järjestetään alkuvuonna 2023.

Avustuksen raportointi (2021 päätökset)

Jos olet saanut avustusta huhtikuun 2021 avustuspäätöksen mukaan, raportoi siitä mieluiten kahden kuukauden projektin päättymisen sisällä, ja viimeistään vuoden 2022 lokakuun loppuun mennessä, ellei toisin sovittu. Pyydä oma raportointilinkki projektin vastuuhenkilön sähköpostiosoitteeseen täyttämällä alla oleva lomake. Oman raportointilinkin kautta keskeneräiset vastaukset tallentuvat järjestelmäämme, ja niihin voi palata myöhemmin samasta linkistä viimeistelemään raportin.  

Lähetämme järjestösi oman linkin raportointilomakkeeseen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Valitse sähköpostiosoite, johon pääsee henkilö tai henkilöt, joilla on tiedot raportointia varten (osallistujamäärästä tuloksiin ja talouteen).

YLEISHAKU 2022

Moniheli-avustuksen yleishaku avautuu 15.2.2022 ja päättyy 31.3.2022 klo 23.59. Monihelin jäsenjärjestöt, jotka ovat liittyneet verkostoomme viimeistään vuonna 2021 ja jotka eivät saa tällä hetkellä avustusta STEA:lta, voivat hakea avustusta pienprojekteilleen. Avustettu toiminta on järjestettävä kesästä 2022 alkaen syksyyn 2023. Hakijan pitää huomata hakiessaan avustuksen päätarkoitusta ja ehtoja, jotka löytyvät Avustusoppaasta.  

Hakuprosessin tarkoitus on opettaa jäsenjärjestölle hakemiseen vaadittavia taitoja. Suosittelemme vahvasti, että hakijat osallistuvat avustushakua tukevaan toimintaan, kuten avustuksen infotilaisuuteen 23.2., projektisuunnittelun työpajoihin 2. ja 16.3., ja/tai erikseen varattavissa oleviin sparraussessioihin.  

Hakeminen tapahtuu erillisellä hakulomakkeella. Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme järjestöllesi linkin hakulomakkeeseen.  

 

Lähetämme järjestösi oman linkin hakulomakkeeseen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Valitse sähköpostiosoite, johon hakemuksen kirjoittavat henkilöt pääsevät koko hakuprosessin ajaksi. Välttää linkin välittämistä eteenpäin toiselle osoitteelle.