Suomen afganistanilaisten yhdistysten liitto ry

Toiminnan tarkoitus
On toimia afganistanilaisten yhdistysten kattojärjestönä ja niiden edustajana Suomessa. Edistää afganistanilaisten kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan ja afganistanilaisten suhdetta muiden etnisten ryhmien kanssa ja edistää halutessaan Afganistanin jälleenrakennusta.

Ja myös edistää ja tukea erityisesti afganistanilaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kotoutumista ja menestystä.

Tarkoituksen toteuttaminen:
Liitto antaa tietoa jäsenyhdistyksilleen Suomen viranomaisten kotoutumistoimenpiteisiin liittyvistä suunnitelmista ja päätöksistä. Liitto kannustaa jäsenyhdistyksiään niin taloudellisten kuin muidenkin toimintaedellytysten luomiseen yhdistysten omien kotoutumista tukevien hankkeiden toteuttamiseksi.
Liitto edistää jäsenyhdistysten osallistumista yleishyödyllisiin, afganistanilaisen yhteisön omaa hyvinvointia ja keskinäistä vuorovaikutusta muiden väestöryhmien kanssa edistäviin hankkeisiin suomalaisessa yhteiskunnassa.
Liitto seuraa afganistanilaisten tilanteita Suomessa ja tekee aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja viranomaisille edistääkseen afganistanilaisten asemaa Suomessa. Se järjestää kokouksia, seminaareja, tilaisuuksia ja kursseja jäsenilleen ja sidosryhmille.
Liitto tekee yhteistyötä viranomaisten ja muiden järjestöjen kanssa ja osallistuu erilaisiin kokouksiin, seminaareihin, neuvotteluihin edustamalla jäsenyhdistyksiä ja Suomessa asuvia afganistanilaisia.

Purpose of the activity is to act as the umbrella organisation of Afghan associations and their representative in Finland. Promote the integration of Afghans into Finnish society and the relationship of Afghans with other ethnic groups and topromote the reconstruction of Afghanistan. And also to promote and support the integration and success of Afghan children and youth and their families in particular.

Kirjaudu

Log in

Etsitkö Jäsensivuja? Löydät ne tästä linkistä.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.