Globe Art Point

Globe Art Pointin ydintehtävä on kulttuurisen oikeudenmukaisuuden, monimuotoisuuden ja osallisuuden edistäminen taiteen ja kulttuurin alalla Suomessa.

G.A.P toimii myös tietokeskuksena ja kohtaamispaikkana taiteilijoille, kulttuurityöntekijöille sekä taide- ja kulttuurilaitoksille Suomessa. Keskitymme ulkomailla syntyneiden taiteilijoiden ja kulttuurityöntekijöiden tunnustamiseen ja heidän hyödyntämättömän potentiaalinsa hyödyntämiseen Suomessa. G.A.P on sitoutunut sidosryhmiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa parantamaan olemassa olevia rakenteita ja rakentamaan yhteiskuntaa, jossa ei ole kulttuurista syrjintää tai muuta sortoa. Tavoitteenamme on luoda rakentavia ja toimintavetoisia vuoropuheluja koko yhteiskunnan kanssa paikallisesta ruohonjuuritasosta kansalliseen tasoon.

The core mission of Globe Art Point is advocating cultural justice, diversity and inclusion in the arts and cultural sector in Finland. G.A.P also serves as an information centre and meeting point for artists, cultural workers and arts and cultural institutions in Finland. Our focus is to recognize foreign-born artists and cultural workers and to utilize their untapped potentials in Finland. G.A.P, together with our stakeholders and collaboration partners, is dedicated to improving the existing structures and building a society free from cultural discrimination or any other form of oppression. Our goal is to create constructive and action-driven dialogues with the entire society from the local grassroots level to the national level.

 

Facebook
http://www.globeartpoint.fi/

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.