21.7.2021
Kaikkien Vaalit

Olemme jyrkästi rasismia vastaan!

Toimitus
Moniheli
Maanantaina 26.4 Espoossa Nicehearts ry:n ja Espoon Monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n järjestämä Kaikken Vaalit -vaalipaneeli joutui suunnitelmallisen rasistisen ja seksistisen verkkohyökkäyksen kohteeksi. Vaalipaneelin tarkoituksena oli keskustella moninaisista teemoista eri poliittisten puolueiden ehdokkaiden kanssa ja kannustaa Suomeen muuttaneita naisia ja tyttöjä äänestämään.

Tuomitsemme jyrkästi kaikenlaiset rasistiset ja seksistiset teot ketä tahansa yksilöä tai ryhmää kohtaan Suomessa, heidän taustoistaan riippumatta. Taistelemme erityisesti rasismia vastaan järjestömme jäsenten kanssa Oikeusministeriön rahoittamassa rasisminvastaisessa hankkeessa:
https://www.moniheli.fi/toiminta-activities/antirasismi-projekti-anti-racism-pr/

Tämä oli epäonnistunut yritys häiritä meidän keskustelun turvallisempaa tilaamme sekä demokratiaamme. Jatkamme vahvasti nettipaneelien sarjaamme ja tiedotusta äänestämisen tärkeydestä. Yli 16 paneelia tulossa pian kuntiinne tai omalla kielellänne! Katso kiertueemme tiedot täältä:

https://www.moniheli.fi/uutiset-news/kaikkien-vaalit-kiertueen-ohjelma-o/?fbclid=IwAR2PRUDmnEcMExv2rhF7T-Mve8F5oIC8zSfe6mseum2c-xu-lEeWgdaXllA

Kaikkien äänet kuuluviin! Seuraa meitä Facebook-sivullamme.

Log in

Log in

Looking for the Member Pages? Find them at this link.