Suomi-Namibia Seura

Suomi-Namibia-Seuralla on yli 700 jäsentä! Seura on perustettu vuonna 1974 ja se on suurin Afrikka-ystävyysseura Suomessa.

Jäsenemme edustavat eri elämänalueita, mutta heitä yhdistää kiinnostus Namibiaa kohtaan.

Suomi-Namibia-Seura ry:n tarkoituksena on seuran sääntöjen mukaan ”toimia suomalaisten ja namibialaisten välisenä ystävyysyhdistyksenä ja tukea keskinäistä kanssakäymistä yhteiskunnallisella, taloudellisella ja kulttuurin alalla”. Keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja lisätä Namibia-tietämystä Suomessa sekä osallistua oman projektin välityksellä kehitysyhteistyöhön. Seura pitää yhteyttä jäsenistöönsä lähinnä jäsentiedotteiden sekä erilaisten tapahtumien avulla. Kaikki jäsenet kutsutaan säännöllisesti seuran vuosi- ja kevätkokouksiin. Seurallamme on laajat verkostot Namibian suuntaan sekä vuosikymmenten kokemus Suomen ja Namibian välisestä yhteistyöstä. Ethän siis epäröi ottaa meihin yhteyttä Namibiaan liittyvissä asioissa! Järjestöämme voi seurata Facebookissa www.facebook.com/suominamibiaseura ja @suominamibiaseura löytyy myös Instagramista.

We have more than 700 members and that makes us the largest Africa-friendship society in Finland! Finnish-Namibian Society (a registered association) aims at strengthening the ties of friendship between Finns and Namibians and promoting cooperation in social, economic and cultural fields. Our main objective is to maintain and increase the knowledge of Namibian issues in Finland and to participate in development cooperation. We have a wide network to Namibia and decades long experience in cooperation between Namibia and Finland, so don’t hesitate to contact us with Namibia-related matters!

Facebook

Instagram: @suominamibiaseura

suominamibiaseura.fi

Log in

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.