Familia ry

Vuonna 1988 perustettu Familia ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on tukea eri syistä Suomeen muuttaneiden ja Suomessa syntyneiden ihmisten kaksisuuntaista kotoutumista.

Yhdistys on johtava kahden kulttuurin perheiden asiantuntija ja edunvalvoja. Se kokoaa yhteen monikulttuurisuudesta kiinnostuneita syntyperäisiä suomalaisia ja eri maahanmuuttajaryhmiä yli kieli- ja kulttuurirajojen. Päämääränä on edistää yhdenvertaisuutta ja syrjimättömyyttä suomalaisessa yhteiskunnassa sekä ehkäistä ennakolta rasismia ja syrjäytymistä. . Se kokoaa yhteen monikulttuurisuudesta kiinnostuneita syntyperäisiä suomalaisia ja eri maahanmuuttajaryhmiä yli kieli- ja kulttuurirajojen.

 

Familia ry, established in 1988, is a politically and religiously non-affiliated registered association. Our purpose is to support the two-way integration of people who have moved to Finland for various reasons or have born in Finland. The association is the leading expert and advocate of intercultural families. It brings together Finnish people interested in multicultural issues and immigrants with different language and cultural backgrounds. The aim is to promote equality and non-discrimination in the Finnish society, and also to prevent racism and alienation.

 

www.familiary.fi
Facebook

Log in

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.