Tutustu MoniDigi-kartoitukseen! | Monikulttuurinen digitalisaatio

MoniDigi-kartoituksessa selvitimme monikulttuuristen järjestöjen digitalisaatiota, digiosaamista, viestintää ja digitukea. MoniDigi:n avulla tuomme maahan muuttaneiden näkökulmaa näkyväksi osaksi yhteiskunnan digitalisaatiota ja kehitystä. _____________________________________________________________________________ In the MoniDigi mapping, we looked at the digitalisation, digital skills, communication and digital support of multicultural NGO field. Through MoniDigi, we bring the migrant perspective into the digitalisation and development of society.

 Voit ladata kartoituksen tästä (klikkaa tästä):

 Suomenkielinen MoniDigi-kartoitus FI

KARTOITUKSEN SISÄLTÖ

Kartoituksen avulla nostamme järjestöjen ajankohtaisia haasteita ja tarpeita näkyville. Saadun tiedon avulla kehitämme hankeen koulutuksia, vapaaehtoistoimintaa ja digitukea.

Kartoitus toteutettiin laajalla kyselyllä ja haastatteluilla. Kysely oli käännetty kulttuurisensitiivisellä työotteella seitsemälle kielelle.

Kartoituksessa hyödynnettiin ”Järjestöidigi-kartoitusta” ja Digi- ja Väestötietoviraston “Yrityksien ja Yhteisöjen digiosaaminen” –  selvityksien sisältöjä.

Kartoituksen toteutti DigiUp-hanke vuoden 2021 aikana.

Kirjaudu

Log in

HUOM! Jäsensivut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.
NOTE! Member pages are currently unavailable.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.